Oglašivači

Kanali

Cross channel pristup povećava učinkovitost oglašavanja.

Cross channel pristup omogućava oglašivačima da iskoriste sinergiju između više oglasnih kanala. Osim toga, vođenje Display, Video, Social i Search kampanja s jedne točke pojednostavljuje izvršavanje i poboljšava optimizaciju.

Cross channel oglašavanje prati potencijalne potrošače kroz njihove purchasing putanje:

  • stvara svijest o brendu ili proizvodu putem visokog dosega na relevantnim stranicama i formatima oglasa koji potiču korisnike na angažman i imaju velik utjecaj kao što su video i engagement oglasi,
  • stimulira razmatranje i kupovnu namjeru koristeći display oglase i oglase na društvenim mrežama i
  • osigurava prisutnost u fazi donošenja odluke o kupovini s performance oglašavanjem, Search Engine Marketingom i Retargetiranjem.

Display Network

Ciljani display oglasi su od iznimnog značaja za brendiranje.

Display mreža pokriva mobilne i desktop uređaje i nudi kontrolirani i otvoreni inventar na premium pozicijama, kao i na mobilnim aplikacijama.

Display mreža sadrži tisuće lokalnih premium stranica širom 16 europskih i azijskih Httpool ureda.

Uz to, ona uključuje velike globalne medije kao što su BBC, Microsoft, AOL, Huffington Post, TechCrunch, TripAdvisor i Lonely Planet.

charts1200-04.png

Galerija

Video Network

Podijelite svoju priču kroz video mrežu!

Tijekom 2017. internet korisnici mjesečno su generirali 3 milijarde minuta video sadržaja, i već 74% internet korisnika redovito prati video sadržaj putem interneta. Navedeno oglašivačima pruža goleme mogućnosti, budući da online video oglašavanje pruža bolje opcije targetiranja te ima veći utjecaj od TV oglasa.

Httpool video mreža pruža InBanner, InArticle te InStream video oglasne formate na mobilnim i desktop uređajima. Nudi kontrolirani i otvoreni inventar, uključujući premium medije.

  • InBanner: utječe na kupovnu namjeru u okviru standardnih oglasnih pozicija.
  • InArticle: podržava branding ciljeve video oglasima koji se prikazuju unutar članaka.
  • InStream: podržava branding ciljeve svojim upečatljivim formatima i omogućava dugu izloženost brenda (prikazuje prije-, u sredini-, poslije- video sadržaja).
video network.png

Galerija

Engagement Network

Možete li zamisliti mogućnost neograničenog angažmana unutar oglasa?

Interakcija s ciljnom publikom ima značajan utjecaj na brand, međutim, privlačenje korisnika postaje sve veći izazov.

Oglašavanje na engagement mreži savršeno je rješenje za utjecaj na one osobe koje izbjegavaju klikanje na oglase. Angažman unutar banner oglasa može se izazvati kvizom, video galerijom, kreditnim kalkulatorom, nagradnom igrom ili drugim vrijednim promocijama.

Engagement format oglasa optimiziran je za desktop i mobilne uređaje te se isporučuje kroz premium i srednje premium, lokalne i globalne web stranice, kao i kroz mobilne aplikacije.

 

Galerija

Cross Channel Performance Solution

Postizanje maksimalnih konverzija unutar vašeg proračuna za oglašavanje

Kanali, kao što su Display, Video i Social igraju ključnu ulogu u izgradnji svijesti i povećanju kupovne namjere, međutim, njihov doprinos konačnoj konverziji često je vrlo podcijenjen.

Oglašavanjem kroz cijeli tok kupnje, od stvaranja svijesti o brandu do donošenja odluke o kupnji, Cross Channel Performance Rješenje osigurava ne samo bolje rezultate već i jače razumijevanje izvedbe pojedinačnog kanala te sinergiju između više kanala.

Httpool značajno poboljšava učinkovitost i uspješnost kampanja primjenom cross channel pristupa, najbolje tehnologije te iskorištavanjem velikog iskustva.

 

Social Solution

Iskoristite puni potencijal oglašavanja na društvenim medijima!

Društveni mediji značajno su promijenili način na koji se brendovi bave svojim kupcima i pružili okruženje za manje formalnu komunikaciju. Društveni mediji omogućuju angažiranje ciljane publike te pružaju snažne mogućnosti ciljanog oglašavanja na temelju opsežnih korisničkih podataka.

Twitter

Httpool je Twitterov prodajni partner u Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Makedoniji, Rumunjskoj, Srbiji, Sloveniji, Švicarskoj i Ukrajini. Lokalni Httpool timovi usko su podržali brandove i marketinške agencije kako bi maksimalno iskoristili aktivnosti na Twitteru. Kontaktirajte nas da biste saznali više.

Social rješenje za napredno upravljanje Facebook oglašavanjem

Ručno upravljanje Facebook kampanjama izuzetno je zahtjevno budući da postoji previše bitnih dimenzija za optimizaciju u stvarnom vremenu.

Vlastito Httpool Social rješenje omogućuje segmentirano ciljanje, kreativne permutacije te automatsko licitiranje i optimizaciju, a istovremeno pruža bolje razumijevanje preferencija korisnika, u analizi nakon kampanje. Radi se o cjelovitom rješenju za profesionalce društvenih medija.

 

Galerija